Gemeente Hooglede

Rollyz

Rollyz verhuurt gemakkelijk wendbare 100% elektrische choppers voor jong en oud, rustig en veilig tegen maximum 25km/u. Hun elektrische rollyz zien er stoerder uit dan een elektrische scoorter. Hiermee geniet je voluit van de streek, vogelvrij, geluidsarm en emissievrij, weg van alle drukte.

Het stoere design dankzij de dikke banden en het brede stuur maken een unieke verschijning en zorgen voor een comfortabele rijervaring. Het tweepersoonszadel en de voetsteunen voor de passagier maken het mogelijk om samen te rijden en de telefoonhouder met usb-aansluiting maakt het gemakkelijk om tijdens het rijden je telefoon op te laden en te gebruiken voor navigatie. De Rollyz heeft een actieradius van rond de 50 kilometer.

Met voorgeprogrammeerde routes op de beschikbare GPS kan je zelf op ontdekking gaan. Een route duurt ongeveer 2 a 2,5 uur met pauzes voor drankje en/of hapjes.

Je kan ook perfect je eigen parcours uitstippelen naar of met je vrienden, familie of gewoon eens je hoofd leeg maken. Met z’n tweeën naast elkaar lekker tetteren op de buiten, wat moet een mens nog meer hebben dicht bij huis!

Adres

Adres
Drogenbroodstraat 3
8830 Hooglede
Tel.
0495 70 37 36
GSM
0474 44 37 11
E-mail
info@rollyz.be
Website
www.rollyz.be