Gemeente Hooglede

Verkeersinfo wielerwedstrijd 07/07/2018

Op zaterdag 7 juli passeert de wielerwedstrijd 'De grote prijs Jean-Pierre Monseré' op grondgebied Hooglede.

Omstreeks 13.10 uur komen de renners voorbij aan het rondpunt Sleyhage komende uit de richting van Oostnieuwkerke en rijden vervolgens richting Roeselare langs de Diksmuidesteenweg.Ter hoogte van het kruispunt R32-Diksmuidesteenweg (op het grondgebied Roeselare)volgt men de Rijksweg richting Ardooie over de ovonde tot aan het kruispunt R32-Onledegoedstraat.

Na een plaatselijke omloop op het grondgebied Roeselare keert men omstreeks 13.35 uur terug naar Hooglede via de R32 komende uit de richting van Beveren .Aan de ovonde neemt men de afrit Bruggesteenweg richting Torhout.Vervolgens rijdt men tot aan de lichten van de Bruggestraat om terug naar Hooglede centrum te rijden via Bruggestraat-Marktplaats-Ieperstraat-Diksmuidesteenweg.Ter hoogte van het rondpunt Sleyhage volgt men de provinciebaan richting Westrozebeke.

Omstreeks 15u40 rijdt men voor een derde keer terug op het grondgebied Hooglede.Aan het rondpunt Sleyhage (komende uit de richting van Oostnieuwkerke) volgt men de Diksmuidesteenweg richting Roeselare. Ter hoogte van het kruispunt R32-Diksmuidesteenweg (op het grondgebied Roeselare)volgt men terug de Rijksweg richting Ardooie over de ovonde tot aan het kruispunt R32-Onledegoedstraat.

Er wordt parkeerverbod ingesteld in de Ieperstraat vanaf nr. 49 tot en met de Akkerstraat. Dit van 12u00 tot en met 18u00.

Voor meer info, klik hier.

Gepubliceerd op  do 15 mrt 2018