Gemeente Hooglede

Hooglede zet in op verbinding tijdens de week van de opvoeding

di 07 mei 2024
Van 16 mei 2024 tot en met 23 mei 2024 vindt de week van de opvoeding plaats met als thema’ verbinding’. Vanuit het Huis van het Kind en gemeente Hooglede willen we niet alleen in die week aandacht hebben voor verbinding, maar het hele jaar door.

Op 16 mei 2024 staat een netwerkmoment met de huisartsen gevestigd in Hooglede op de planning. Op deze manier creëren we een betere verbinding tussen de lokale hulpverlening en het Huis van het Kind om onze gezinnen nog beter te ondersteunen.

Ook blijven we inzetten op het Mamacafé, waar ontmoeting en verbinding centraal staan. Dit telkens op de 1e zaterdag van de maand van 10u00 – 12u00 in het Ferm Mamadepot Hooglede, Hogestraat 170, 8830 Hooglede.

Graag zetten wij onze leden van het Lokaal Overleg Huis van het Kind en het Lokaal Overleg Kinderopvang in de kijker! Zij zetten zich vrijwillig in om kinderen en jongeren te helpen opgroeien in een warme en positieve leefomgeving. Ze verdienen het om even in de spotlights gezet te worden!

Door middel van kleurrijke vlaggenlijnen, die symbool staan voor verbinding, maken we het thema zichtbaar in onze gemeente. Het startshot werd gegeven in de adviesraad Lokaal Overleg Huis van het Kind en Lokaal Overleg Kinderopvang. Bedankt voor jullie inzet!