Gemeente Hooglede

wielerwedstrijd 10/03/2019

Op zondag 10 maart gaat de wielerwedstrijd J.P.MONSERE door.

Vanaf 12u30 tot en met 18u kan er enkel gereden worden in de richting van de renners. Langs het parcours wordt er een parkeerverbod ingesteld. Via de Hoogledesteenweg op het grondgebied Roeselare dwarst men de ring R32 en rijdt men naar Hooglede via de Roeselarestraat.

Vervolgens is de omloop als volgt: Roeselarestraat- Marktplaats – Kerkstraat – Grote Noordstraat – Amersveldestraat – Driewegenstraat – Leenbosstraat – Gitsbergstraat -dwarsen van de Bruggestraat-Bruggesteenweg richting Roeselare.

Deze omloop wordt in Hooglede vijfmaal gereden.

Het verkeer met bestemming Roeselare en Ieper komende van de Bruggestraat uit de richting van de Bruggesteenweg, wordt aan het kruispunt Grote Noordstraat - Bruggestraat omgeleid via de Grote Noordstraat, Beverenstraat, Marktplaats, Ieperstraat richting Sleihage.

Het verkeer met bestemming Kortemark komende van de Bruggestraat uit de richting van de Bruggesteenweg, wordt aan het kruispunt Bruggestraat - Grote Noordstraat omgeleid via de Grote Noordstraat, Ommegangstraat, Hogestraat, Kortemarkstraat.

Buiten de omloop is er eveneens parkeerverbod van toepassing in volgend gedeeltes van de straten op 10/03/2019 vanaf 12u30 tot 18 uur:

-Beverenstraat tussen de Grote Noordstraat en de Roeselarestraat (met uitzondering van de parkeerplaatsen buiten de rijbaan)

-Grote Noordstraat tussen de Bruggestraat en de Beverenstraat.

 

Voor meer info, klik hier

Gepubliceerd op  wo 09 jan 2019