Gemeente Hooglede

Zomerzoektocht 2021

Na de eerste edities van de zomer- en winterzoektocht van Infopunt Trimard (in samenwerking met Rita Lepoudre) kan je van 1 mei tot en met 30 september deelnemen aan de tweede zomer(fiets)zoektocht. Deelname is gratis.

Corona blijft ons parten spelen, maar we laten ons niet kennen! Een flinke fietstocht langs de velden en doorheen alle deelgemeenten van Hooglede en een frisse neus ophalen met een doel is altijd leuk. Ga op stap met je gezin of je eigen bubbel en ontdek toch nog weer nieuwe plekjes in de gemeente Hooglede.

Vanaf 1 mei 2021 kan je de formulieren vinden in de buitenfolderrekken aan Infopunt Trimard of het oud-gemeentehuis Gits. We starten aan het oud-gemeentehuis in Gits
Zoek de 40 foto's en zet ze mooi op een rij in de juiste volgorde en beantwoord de bijhorende vraag. Noteer ook je naam, adres, tel. en email. Breng je uitgeknipte strook terug binnen voor 1 oktober 2021 onder gesloten omslag in de brievenbussen aan Infopunt Trimard (Marktplaats 24 – Hooglede) of het oud-gemeentehuis Gits (Torhoutstraat 5 – Gits).

De tocht is net geen 35km en loopt langs de landelijke wegen tussen Hooglede en Gits.

Gepubliceerd op  vr 23 apr 2021