Gemeente Hooglede

Ontspanning

Crea atelier 

Ben je een crea-fanaat? Breien, haken, knutselen, ... Op dinsdagnamiddag komt een groep creatievelingen samen om in gezelschap van elkaar te handwerken. Afspraak om 14u. Inschrijven is niet nodig. 

Gezelschapsspelen 

Liefhebbers van Rummikub, Uno, Scrabble, kaarten,…zijn welkom elke dinsdagnamiddag. Inschrijven op voorhand is niet verplicht.

Kubb / koersbal

Elke 1e en 3e maandag om 14u wordt in het LDC Zonder Zulle koersbal of Kubb gespeeld, afhankelijk van het seizoen en het weer.

Koersbal is een balspel, dat wat lijkt op petanque. Het wordt binnen gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. Er spelen twee teams van twee personen tegen elkaar. De bedoeling van het spel is om de bal zo dicht mogelijk te rollen bij de jack, het witte doelballetje.

Kubb is dan weer een buitenspel met als doel het omvergooien van houten blokken door er houten stokken tegenaan te gooien.

2023_KUBB

Bloemschikken 

Elke maand kan je bloemschikken onder begeleiding van Ann Muylle (Bloemen Mimari, Hooglede). één maand op voorhand vind je de fiche met bloemstuk terug in het LDC met foto van het bloemstuk, wat de lesgeefster voorziet en wat de cursisten moeten meebrengen. 

Deelnemen: € 22
Vrijetijdspas: € 11

Inschrijven 1 week op voorhand. 

2023_05_Bloemschikken_Fiche_mei

2023_06_Bloemschikken_Fiche_juni

Tearoom 

Elke 4e donderdag van de maand organiseren we een tearoom voor lekkerbekken. Een ijsje, stukje taart, pannenkoekjes, ... 
Deelname is steeds 5 euro, koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. 

2023_05_25_Aardbeientaart