Gemeente Hooglede

Vakantiejob wzc Ter Linde

Solliciteren voor een vakantiejob

Online aanvragen

reglement voor de aanwerving van jobstudenten (aangenomen door de Raad van Maatschappelijk Welzijn in de zitting van 20/02/1996)

1. Om als jobstudent(e) tewerkgesteld te worden dient de kandidaat 16 jaar te zijn of te worden in de loop van het jaar.

2. Om te kunnen tewerkgesteld worden als zorgkundige-jobstudent(e) dient men na de vakantie het zesde of zevende jaar van de studie ‘verzorging’ aan te vatten. Ook studenten die geslaagd zijn voor het eerste jaar verpleegkunde kunnen als zorgkundige-jobstudent(e) werken.

3. Om als verpleegkundige-jobstudent(e) te kunnen werken, dient men na de vakantie het derde jaar van de studies verpleegkundige te beginnen.

4. Om als kok of hulpkok te kunnen werken moet men een opleiding in deze sector volgen en reeds enige ervaring hebben opgedaan in het werken in een grootkeuken (door stage).

5. Iedere jobstudent(e) (ongeacht zijn opleiding) kan tewerkgesteld worden als personeel voor het onderhoud en de logistieke dienst.

6. Het OCMW heeft altijd de mogelijkheid om de jobstudent(e) in te zetten in een functie die lager gekwalificeerd is dan de opleiding die hij volgt. (bv een student(e) verpleegkunde kan ook als zorgkundige tewergesteld worden)